Kulkuset, kulkuset riemuin kilisee 🎶

Lumetonta, tuulista ja viimaista aamua (tai mihin kellon aikaan ikinä tahansa tätä luetkin) sinulle, arvoisa lukija!

Muutama tiedoite ensi alkuun:

Tärkeää! Spostini on vaihtunut. Kaikki kutsut, kysymykset, palautteet, ym. työspostiini, joka on: 

cattysjelly@gmail.com




Kuukausi- kirjeemme on valmistunut ja halutessasi voit laittaa yhteystietosi blogini vas. Alakulmasta, jolloin tiedät ensimmäisten joukossa kuukauden tuotteesta, alennus- koodeista, mielenkiintoisista aiheista luettavaa mm. seksuaaliterveydestä, ym. Oikeesti hyödyllistä ja iloista tietoa, tietenkin iloisuuden kautta ;)

Tässä joulukuun kuukausi- kirje:


Ihanaa joulukuuta Sinulle! 

Ensimmäisen Catty´s kuukausikirjeen teemana on seksuaalisuus. Kirje sisältää asiaa seksuaalisuudesta ja kuukauden tuotteen esittelyn.

Seksuaalisuus

Seksuaalisuus on kaunis asia, joka kuuluu meille kaikille. Ihan jokaisella on oikeus olla seksuaalinen ja nauttia siitä. Seksuaalisuudesta tulee mieleen paljon erilaisia mielikuvia: seksi, yhdyntä, hellyys, läheisyys, nautinto, tunteet, orgasmi, erotiikka, seksivälineet, porno, seksuaalisuuden ja sukupuolen moninaisuus. Seksuaalisuus voi parhaimmillaan tuottaa elämään mielihyvää ja energiaa, joka heijastuu positiivisesti myös muille elämän osa-alueille. 

Seksi ja lelut

Seksi on osa seksuaalisuutta, kovin mukava ja nautinnollinen osa sitä. Seksiä voi toteuttaa monin eri tavoin: sooloseksiä, seksiä kahdestaan, kimppakivaa, lelujen kanssa. Tuoreissa suhteissa seksi on kiihkeää ja intohimoista, siinä on mukana tunnetta ja hymyilyltä ei voi välttyä. Pitkän parisuhteen myötä seksi voi olla jo kovin ennalta-arvattavaa, lauantaisin saunan jälkeen peiton alla. Kiihko on vaihtunut mukavuudenhaluun. Tällöin seksiin voi lisätä leikillisyyttä, jotain uutta ja kiihottavaa. 

Yksi tapa saada lisää potkua seksiin on seksivälineet. Seksivälineitä voi käyttää ihan kaikessa seksissä, mielikuvitus vaan lentämään ja seksilelukaupoille. Seksivälineet ovat kehittyneet viime vuosina huimaa vauhtia ja valikoimista löytyy paljon erilaisia tuotteita, materiaaleja ja värejä. Hierontaöljyt, liukuvoiteet, vibraattorit, dildot ja anustapit piristävät kummasti rutinoitunutta seksiä. 

Nauttikaa

Seksi on hieno asia, nauttikaa siitä. Arvostakaa itseänne ja omaa kehoanne. Itseluottamus ja itsevarmuus näkyy ja on kiihottavaa kun ihminen on varma siitä, mitä haluaa. Seksuaalisuudessa tärkeää on avoimuus, rohkeus ja toisaalta rajojen asettaminen. Kohti parempaa seksiä!

Lue koko artikkeli täältä:
Kuukauden tuote

Joulukuun tarjoustuote on Kahden kesken – rakkauspeli, joka on suomalaisen naisen suunnittelema laadukas lahjaidea itselle ja omalle kumppanille tai ystäville lahjaksi. Sopii yhtä hyvin vanhalle kuin vasta tavanneellekin pariskunnalle. Peli sisältää kysymyskortteja, joissa jokaisessa on aina kolme kysymystä valittavana sekä tehtäväkortteja. Pelilaudalta voi lukea, mikä kehonosa saa hemmottelua nopan osuessa tehtäväruutuun. Ihana esileikkipeli, joka harvoin päättyy voittajan löytymiseen, vaan jo paljon ennen sitä… Tule ja osta omaksi

Onko tulossa iltamat, joihin Catty’s Party tuote-esittely sopisi tai haluatko hyvän syyn kutsua ystävät koolle? Varaa kutsut: cattysjelly@gmail.com

Tykkää ja seuraa meitä somessa:

Facebook: https://www.facebook.com/cattysparty
Instagram: cattysparty

Onnelliseksi-asiantuntijakutsut, artikkelit ja blogit. www.cattys.fi


Catty´s Party Oy
P. 040 567 3848
www.cattysparty.fi

Seuraa facessa ja näet uusimmat artikkelit sekä muuta kivaa:

Kommentit