Helmikuun Update

Morjensta vaan kaikille!

Elikkäs aurinko alkaa enemmän paistamaan ulkona ja näin tulevaa pääsiäistä ajatellen, jos olet harkitsemassa kutsuja itsellesi tai kaverillesi, niin nyt on hyvä hetki varata itsellesi ikimuistoiset ja mielenkiintoiset kutsut.

Yritän tänne laittaa aktiivisesti enemmän sisältöä, kun kaamoksestakin pääsee eroon :D

Ja se vielä mainittakoot, että keskiviikkona minulla tuli käymään luonani Ammattiliitto Superin pääkirjoittaja ja valokuvaaja tekemään juttua lähihoitaja taustastani ja aikuisten seksilelujen konsultin hommista! Jännitti todella paljon, koska en koe olevani valokuvauksellinen ihminen, mutta jännitin turhaan, sillä se meni loistavasti! Oli rentoa, hauskuutta ja asiallista keskustelua 😎

Yleisesti, mitä tässä voin kertoa ennen julkaisua, niin kysyttiin mm. konsultin hommien vaikutusta lähihoitajan työhöni, millainen on ollut palaute minusta, mieleen painuvimmat keikat ja hieman yksityiselämästäni hyvän maun rajoilla 😙

Ilmoitan minun FB:n sivullani linkin kautta haastattelun ja kuvalla sitten amm.liiton lehdestä (mutten kumminkaan kaikkea kjeh kjeh xD)

Mitä FB:n sivujen suhteen tulee, niin yritän parhaani kykyni mukaan päivittää ja tuoda hyviä ajankohtaisia aiheita esille, kun saan tärkeimmät hommat hoidettua elämässäni (mm. työ, i hope so you'll understand me 😌)

Mutta tässä aika rientää ja aika matkustaa kutsuille iloisella ja tärkeällä asialla: seksuaaliterveys🙌

Joillekkin teille hyvää hiihtolomaa ja muuten muille taas hyvää viikonloppua ja alkavaa kevättä 😎😘

Kuvahaun tulos haulle naughty easter fetish
Kuvahaun tulos haulle naughty easter male


Greetings: 
Jelly from Catty's Party 
~ Selibatia ei ole perinnöllistä

Kommentit